LOONS QEBAP

Recentreview


3.5 stars out of 21 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Loons Qebap. Want to know more? Find out more.

30 Oct 2022 at 21:07 Veel te vroeg geleverd.
18 Sep 2022 at 20:13 Wij zijn al 2 uren aan het wachten op onze bestelling, reeds 2x gebeld en telkens wordt er gezegd dat ze juist gaan vertrekken! We kunnen dus nog geen beoordeling geven over het eten, omdat we het nog niet ontvangen hebben!
17 Sep 2022 at 20:08 Zeer tevreden!!! Vriendelijke levering!! En super lekker!!! Dank u wel!!
28 Aug 2022 at 21:25 Eten top Prijs via Takeaway wel stuk hoger
11 Aug 2022 at 20:10 Dochter ziek geworden door vervallen tomaten ketchup! En dan zeggen als wij volgende keer terug bestellen dat wij gratis potje krijgen ! Nooit meer bestelen wij daar !!!
4 Aug 2022 at 21:13 Super
10 Jul 2022 at 23:46 Kwaliteit van het eten is zeker verbeterd na dat de nieuwe uitbater het heeft overgenomen! Doe zo verder! Ik kom zeker terug.
7 Jul 2022 at 21:11 1 u 40 min gewacht. Heel weinig saus. Frieten niet goed gebakken. Wij bestellen niet meer.
1 Jul 2022 at 21:06 Prima. Goed broodje.
1 Jul 2022 at 20:08 De slechtste zaak ooit! Meer dan 2 u moeten wachten voor 2 durums en 2 kebab’s + das was er een kebab te weinig en was de bestelling niet correct. Wat ons de tweede keer al is voorgevallen bij hun! Geen compensatie, geen excuses. NOOIT MEER.!!!!
30 Jun 2022 at 20:42 Snel & vriendelijk geleverd! Wel veel kaas maar toch lekker!